Holdbeskrivelser

FAMILIEHOLD

 

Forælder/barn – 1 gang ugentligt (tirsdag eller torsdag)

Holdet er målrettet børn fra ca. 3 til- 5 år sammen med en forælder. Holdet er et lege- og plaske hold og forberedelse til et guldfiskehold.

Forælderen er med i vandet som aktiv hjælper for barnet. Der laves forskellige øvelser og lege i vandet. Som udgangspunkt bruges der ikke hjælpemidler, da det er forælderen der holder og støtter barnet. Gennem øvelser og leg vænnes barnet til vandet og prøver med hjælp at flyde og komme fremad på maven.

 

Familiesvømning – 1 gang ugentligt (fredag kl. 16-17)

Kvalitetstid for hele familien. Børn og voksne kan nyde hinandens selskab i en hyggelig atmosfære. På holdet er der rig mulighed for fri leg og fællesskab med klubbens legesager.

I svømmehallen findes der alle nødvendige hjælpemidler såsom bælter og svømmefødder. Kontingentet gælder for forældre + børn i husstanden.

 

Åben Svømmehal – 1 gang ugentligt (lørdag fra 14-16)

Svømmehallen er åben for alle med mulighed for både leg, motion og adgang til klubbens legesager.

Tilmelding fra gang til gang via booking på hjemmesiden eller MobilePay ved livredderen.

Pris for en familie, forældre + børn i husstanden kr. 60

Pris for 1 person kr. 30

____________________________________________________________________________________

VOKSENHOLD (fra 18 år og op)
Vores tilbud til voksne spænder fra individuel svømning til holdundervisning.

 

Aqua Cross Training – 1 gang ugentligt (mandag 19.40- 20.25)

Aqua Cross Training er inspireret af Cross fit og er kendetegnet ved træning, der er konstant varieret og består af funktionelle øvelser, som trænes ved høj intensitet. Aqua Cross Training vil være styrke- og intervalpræget træning, og vi udnytter vandets modstand til at skabe en effektiv, hård og underholdende træning, samtidig med at kroppen trænes på en hensynsfuld måde.

Du vil blive udfordret på styrke, kondition og mobilitet på dit eget niveau, så alle kan være med, både nybegyndere og øvede. Aqua Cross Training foregår på den dybe og lave ende samt på gulvet omkring bassinet. Har du ikke lyst til at være på land, så kan alle øvelser også laves i vand. Det er en forudsætning, at du er fortrolig med vand og kan svømme. Det bliver sjovt, det bliver hårdt, det bliver fedt!

 

Aqua Jogging – 1 gang ugentligt (mandag 20.25- 21.10)

Aqua jogging er effektiv kredsløbstræning i vand. Træningen foregår på det dybe vand med specielle løbebælter, der sikrer opdrift. På Aqua Jogging er løb kombineret med styrkeøvelser for arme, mave, ryg, baller og lår. Det er en både skånsom og effektiv trænings-form. Vandet yder både modstand og støtte, så Aqua Jogging er et godt alternativt til træning, hvis du er skadet og f.eks. ikke kan løbe eller skal skåne bestemte led i kroppen. Samtidig får du pulsen op, bliver stærkere og mere udholdende. Holdet er for alle, da niveauet afhænger af din indsats og gejst i vandet. Du får pulsen op, smil på læben, og vi træner selvfølgelig til god musik.

 

Aqua Floating – 1 gang ugentligt (mandag 18.50- 19.35)

Aqua Floating er en ny træningsform, som både træner krop og hjerne. Aqua Floating består af styrke- og yogaøvelser på måtter, der ligger fast forankret i vandet. Balancen og styrken udfordres, når vi flytter traditionelle træningsøvelser ud på vandoverfladen. Det kræver nemlig, at du holder balancen på vand samtidig med udførelse af øvelserne. På måtterne bruges vandets ustabilitet til at øge effektiviteten af ​​hver bevægelse, og flere muskler skal være aktive, da de store muskelgrupper ikke kan holde balancen alene. Det giver en unik træningsoplevelse, hvor samtlige muskler i kroppen bliver brugt. Du bliver derfor både stærkere og får samtidig større kontrol over balance og fornemmelse for kroppen. Du skal ikke være bange for at falde i vandet af og til. Glæd dig til udfordrende, fokuseret og effektiv træning!

 

Voksenundervisning – 1 gang ugentligt (onsdag 19.15- 19.45)

Holdet er målrettet voksne, som ønsker at lære at svømme og ikke er overvejende bange for vand. Træneren tager udgangspunkt i den enkelte svømmers ønsker og behov og udarbejder et individuelt trænings forløb med fokus på brystsvømning og crawl. Der er mulighed for brug af hjælpemidler. Ved ønske kan der i samarbejde med træneren udarbejdes et program. 

 

Motion - 1 gang ugentligt (tirsdag, onsdag, torsdag, fredag eller lørdag, se holdplan)

Holdet for dem, der gerne vil bruge svømning som motion. Der tilbydes undervisning efter behov, ligesom der kan laves fejlretning af svømmestil efter ønske. Der er hjælpemidler/udstyr som svømmefødder til fri afbenyttelse. Der er også mulighed for at benytte saunaen.

 

Senior/ pensionist – 1 gang ugentligt (onsdag 15.00- 15.30)

Frisvømning med indlagt 5 minutters vandgymnastik.

 

Kondisvømning – 2 gange om ugen (onsdag 19.45- 20.30 og fredag 17.00- 18.00)

Individuel svømmetræning for voksne. Efter ønske kan der i samarbejde med livredderen udarbejdes et program. Der tilbydes fejlretning af svømmestil efter ønske.

 

Learn2Crawl-  1 gang ugentligt (tirsdag 19.45 - 20.30)

Formålet er at lære den uerfarne svømmer egenskaber inden for de grovmotoriske færdigheder i crawl og den erfarne svømmer får forbedret de finmotoriske færdigheder. Dette er med henblik på at kunne svømme crawl på længere distancer. Programmer, aktiviteter og øvelser i bassinnet vil blive tilpasset den enkeltes målsætning og formåen.Tilmeldte på dette hold er kvinder og mænd i alle aldre, som ønsker at lære eller forbedre sin crawl-teknik. Holdet vil både være tilpasset begyndere og den mere erfarne svømmer.Der er hjælpemidler/udstyr som svømmefødder til fri afbenyttelse. Der er også mulighed for at benytte saunaen.

 

Morgen Svømning – 1 gang ugentligt (lørdag 8.30- 9.30)

Få en frisk og sund start på dagen med morgensvømning. Der tilbydes undervisning efter behov, ligesom der kan laves fejlretning af svømmestil efter ønske. Der er hjælpemidler/udstyr som svømmefødder til fri afbenyttelse. Der er også mulighed for at benytte saunaen.

 

Rigtige mænd – 1 gang ugentligt (onsdag 20.30- 21.15)

Rigtige mænd, henvender sig til mænd, der "IKKE GIDER GÅ TIL SPORT". Formålet med holdet er, at få flere mænd op af sofaen og skabe et fællesskab, hvor deltagerne bevæger sig, griner og træner i ægte mandehørmestil sammen med andre mænd. Vi hjælper dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og dine behov.

Mulighed for ”after swim” fællesskab i Sports cafeen efter træning.