LISELOTTE KNAGAARD
Formand

Medlem siden 04.02.2016 Opgaver: Kontakt til myndigheder, DGI, Børneattester, Tjek af foreningens E-boks, Holdplan, hovedbestyrelsen, Kommunikation herunder trænerkontakt og medlemskontakt.

ANDERS ANDERSEN
Næstformand

Medlem siden 14.03.2017 Opgaver: Kontakt til skolen (Michael og Stine), Holdplan, Hovedbestyrelsen, Events, Stævnelogistik, Kontaktperson mandag, Ad hoc materiale indkøb, Hal booking

ERLING EGESKOV PEDERSEN

Medlem siden 19.08.1982 Opgaver: Diverse regnskaber og lønafregning, Kontakt til hallen, Indkøb af materiale, Vedligeholdelse af beholdning af svømmeudstyr, Booking af lokale til bestyrelsesmøder.

JENS BOLS FAARUP
Bestyrelsesmedlem

Medlem siden 01.03.2018 Opgaver: Kurser - DGI, Kontaktperson tirsdag, Sponsorer, Event.

JESPER CHRISTENSEN
Bestyrelsesmedlem

Medlem siden 14.03.2017 Opgaver: Conventus – oprettelse af hold, lave billetter mv., Hjemmeside, Solbjerg Nu, Presse, Trænerkontakt swim team, Referent til diverse møder

RENÉ CHRISTENSEN
Bestyrelsesmedlem

Medlem siden 07.03.2019 Opgaver: Conventus – oprettelse af hold, lave billetter mv., Hjemmeside, Kontaktperson onsdag, Sponsorer.